Se Badtunnor, terasspooler och spabad på plats.

Now Reading
Se Badtunnor, terasspooler och spabad på plats.

Att investera i en badtunna eller liknande är något stort för många, och för att vara helt säker på att produkten man siktat in sig på är helt rätt så kan det vara fördelaktigt ifall man kan se den i verkligheten innan man köper den.

Vill du t.ex. känna hur produktens inre och yttre faktiskt känns?
Vill du se hur produkten verkligen ser ut när alla delar är på plats?
Vill du se hur lätt/tung den är att lyfta/hantera?

Genom att besöka en butik som säljer din produkt så kan du få svar på alla frågor du har gällande den.
Vill du t.ex. se en Badtunna på plats i närheten av Göteborg så har du möjligheten att besöka Crystal Bad & Spa. Deras butik ligger strax norr om Göteborg i området Tagene. Så om du vill ha möjligheten att se en badtunna i Göteborg innan du köper den så bör du besöka Crystal Bad & Spa. De erbjuder Badtunnor och Spabad, butiken är öppen alla veckans dagar förutom söndagar.

För den som bor en bit utanför Göteborg och vill se badtunnor så finns det en annan leverantör: Sotarns Badtunnor. De har deras butik i Berghem. För den som inte vet vart Berghem ligger så ligger t.ex.
Borås (40km)
Varberg (49km)
Göteborg (60km)
Falkenberg (77km) och
Helsingborg (190km) från butiken.

De är vana med att folk vill komma in och se deras badtunnor på plats, så de har alltid cirka 50-120 badtunnor redo för leverans/visning. Om du bestämmer dig för en badtunna från Sotarns Badtunnor så kan du antingen ta hem badtunnan på egen hand eller beställa hem den för ett fraktpris på max 1500:-.

Vill du se badtunnor på plats i närheten av Stockholm så finns det tre fysiska butiker som säljer badtunnor i anslutning till Stockholm.

Pool & Fritid
Pool & Fritid
erbjuder Terasspooler, färdigbyggda och byggsatser, flera uppvärmningsalternativ och en massa tillbehör och annat. Vill du på plats se vad för terasspooler de har att erbjuda, tveka inte på att besöka dem, de har en fysisk butik i Stockholm.

Ifall du väljer att beställa en terasspool så brukar det ta cirka 3-7 arbetsdagar innan de levereras, isolerade pooler tar dock 2-4 veckor att levereras.

Du kan läsa mer om deras produkter och om leveranser/priser på deras hemsida Pool & Fritid.

Pooltorget AB
Pooltorget erbjuder allt från pooler, utespa och badtunnor till Swimspa. De har funnits i drygt 12 år och inledde verksamheten med att producera pooltak, men längst med tiden så har de utökat deras sortiment för att möta kundernas behov.   Deras fysiska butik finner ni i södra Stockholm

 Viskan Spa
Sveriges största tillverkare av spabad! Företaget grundades 2010 och de levererar premium-spabad runt om i Europa. När de konstruerar deras spabad, spatunnor och swimspan så är det inte den svenska kylan som är den största fienden, utan det är den råa fukten.  Då Viskan Spa är landets största leverantör av Spabad så har de ordnat så de har återförsäljare i hela landet, hitta en butik nära dig här.

Viskan Spa’s produkter är inom kategorin Spabad-premium och dess produkter finns tillgängliga från 92’000:-