El-drivna Badtunnor

Now Reading
El-drivna Badtunnor

Vill du unna dig vardagslyxen i form av en Badtunna utan att behöva ta dig an en massa ansvar som att vara tvungen att planera långt i förväg om när du ska använda badtunnan?

Då skulle en Badtunna som drivs av El passa dig perfekt!

Vad gör en eldriven badtunna så användarvänlig?

Den överlägset mest bekväma uppvärmningsmetoden är att ha en badtunna som drivs med el. Med en eldriven badtunna så elimineras risken att badvattnet skulle frysas till is och förstöra badtunnan när den inte används. När du ska värma upp din badtunna så ställer du in på mätaren på den önskade temperaturen och så sköter elsystemet resten.

En badtunna som drivs av el är som tidigare nämnt det överlägset mest bekväma alternativet då det i princip fungerar helt utan krav på skötsel och kontroll.

Driftkostnaden stiger en aning i jämförelse med andra uppvärmningsmetoder, på grund av den bekvämlighet som eldrivna badtunnor erbjuder. För att dra ner på driftkostnaderna så uppmanar vi våra kunder till att alltid använda sig av ett lock till badtunnan, detta både minskar uppvärmningstiden för badvattnet samtidigt som det skyddar badvattnet från smuts.

Alla badtunnor kan vara el-drivna och att använda detta i kombination med ett aktivt reningsfilter så ökar du både badvattnets- och badtunnans livslängd avsevärt.

Oavsett om du har en badtunna, terasspool, spabad, uppblåsbart bad eller liknande så finns alltid möjligheten att installera ett värmesystem som drivs på el. Fördelarna är samma oavsett vilken typ av tunna du använder dig av och vilket material som tunnan är gjord av.

Vi har flertalet populära produkter som drivs av el, du kan ta en titt på dem här.

Har du en Badtunna som drivs av El och söker efter ytterligare material för skötsel av badtunnan och dess vatten så finner du det bland våra Tillbehör.