Badtunna i Glasfiber

Now Reading
Badtunna i Glasfiber

Varför har det blivit så populärt med Badtunnor i Glasfiber?

Jo, just för att det är ett exceptionellt material att använda som förstärkning av olika plaster. Anledningen till att man kan använda sig av plast till produkter som utsätts för krävande situationer av olika slag är tack vare just glasfiber.

Utöver badtunnor så använder man flitigt sig av glasfiber till tillverkning av t.ex. bil- och båtkarosser bland annat. En förstärkt plast med glasfiber är oerhört mycket lättare än att använda sig av olika metaller. Glasfiber är den plast som är minst flexibel och är således den billigaste plasten, men det passar badtunnor perfekt då det inte kräver ett så flexibelt material.

Till badtunnor så har glasfiber blivit alltmer populärt, då det blir som ett mellanting av en badtunna i plast och en i aluminium/rostfritt stål. En badtunna i glasfiber besitter stabiliteten och hållbarheten hos en badtunna i aluminium/Rostfritt stål samtidigt som det får ett mycket finare utseende än badtunnor av olika metaller.

Den absolut vanligaste färgen som används till badtunnor i glasfiber är den klassiska ”pool-blå”. Detta är den mest använda av en anledning: Vattnet ser mycket fräschare ut i den typen av blå.

Vi har två olika Badtunnor i Glasfiber att presentera för er här:

Glasfiber Badtunna i ThermoWood – 22 995 SEK

Badtunna i Glasfiber som är byggd med ThermoWood är ett utmärkt exempel på hur du kan få det bästa av två världar med en Badtunna i Glasfiber som ser like mysig ut som en Badtunna i trä.

Det som är så fantastiskt med en Badtunna i Glasfiber är att den är så lätt att göra rent. Genom att tillsätta rengörande medel i vattnet så kommer bakterierna att försvinna. För grövre rengöring så är det bara att tömma vattnet för att sedan spruta vatten för att göra rent din badtunna i glasfiber.

En utsida av Badtunnan i Thermowood är ett mycket vackert material som är av det mörkare slaget. När du använder en Badtunna i trä så är det ett krav att ta hand om skötseln på en nivå som många anser är för mycket. Med denna kombination så får du det fantastiska yttre av en Badtunna i ett mörkt och vackert trä samtidigt som insidan är lätt att göra rent.

Badtunna i Vit Glasfiber: 28 500 SEK

Denna badtunna i vit glasfiber är en fantastisk badtunna som har en oerhört lång livslängd och som inte kräver så mycket skötsel. Badtunnan i vit glasfiber är lätt att värma upp, vilket är mycket skönt när du och ditt sällskap är sugna på att ta er ett dopp i badtunnan.

Det är inte mycket som slår en kväll med ett dopp i en badtunna. En badtunna fungerar alldeles utmärkt att använda vid alla årstider. En sen sommarkväll när solen börjar gå ner så passar det alldeles utmärkt att sitta i en varm och avkopplande badtunna med familj och vänner.

Badtunna i glasfiber skulle vi säga passar den som älskar lyxen av att äga en badtunna samtidigt som man inte vill behöva använda sig så mycket av skötseln.

Annan färg som också används flitigt är granit-grå, den smälter in väldigt bra och är det näst-bästa alternativet för få badvattnet att se renare ut. Vid val av andra färger, t.ex. svarta badtunnor så kommer den vara väldigt svår att hålla ren, vilket medför att badvattnet inte ser lika gästvänligt ut. Men ifall en viss färg önskas så finns det självklart leverantörer som tillgodoser detta behov, ofta mot en liten tilläggskostnad.

En badtunna i glasfiber är väldigt lätt att göra rent, samtidigt som den inte läcker. Du finner material till rengöring av badtunnans vatten bland våra Tillbehör.

Du finner våra allra bästa badtunnor i glasfiber här.