Spadealers

Now Reading
Spadealers

Vilka är Spadealers?

Spadealers är ett finlandssvenskt företag som har varit aktiva inom bad- och bastubranschen i över tio år. De är installerade i staden Korsnäs i Finland, men det stoppar inte Spadealers då majoriteten av deras beställningar är från andra länder än just Finland.

Spadealers har ständigt ett stort köptryck, vilket har medfört att de alltid ligger i förväg med produktion och är nästan alltid redo att skicka iväg en badtunna, ett spabad eller andra produkter i samband med beställningen.

En av de starkaste värdegrunderna hos Spadealers är ”Where quality and Service meet”, vilket kan sammanfattas med att kundens åsikt är det som betyder mest. Då Spadealers hanterar allt från kundkontakt till produktleverans så har de möjligheten att försäkra sig om att hela processen från tillverkning till leverans är av högsta klass.

Trots att Spadealers levererar till hela Europa så är den väntade leveranstiden från beställning till att badtunnan är vid din dörr inom 7 arbetsdagar.

Med tanke på att de tillverkar produkten i Finland så är installation på plats av el, vatten och annat som vanligtvis görs på den plats där badtunnan ska ställas inte en del av ”monteringen”.

Vad finns hos SpaDealers?

Spadealers har ett stort utbud på olika badtunnor, söker du en badtunna i trä eller plast så ska du nog finna en som passar dig. Deras badtunnor i trä tilldelas i kategorierna ”Basic, Exclusive, Prestige och Relax”, vilket täcker de vanligaste önskemålen vad gäller en badtunna. Oavsett vilken budget som du har så ska du nog finna en badtunna som passar dig om du väljer en badtunna från SpaDealers.

Till skillnad från de flesta svenska badtunnetillverkare så använder sig Spadealers av värmebehandlad Furu, vilket är ett träslag som är väldigt tåligt material som är ett miljövänligt val utan en massa kemikalier och andra tillsatser.

Värmebehandlad Furu är jättebra på att klara av torr väderlek, då materialet inte kan krympa mer så är både du och din badtunna säker. Då trämaterialet är ”dött” så löper det ingen risk att spricka, utan den behåller samma täthet under mycket lång tid.

SpaDealers tillverkar även utomhusspan. Vilket kort kan beskrivas som en kombination av den klassiska badtunnan och ett spabad.

Gå vidare för att se fler av Spadealers badtunnor och utomhusspan.