Poltec

Now Reading
Poltec

Vilka är Poltec?

Poltec är ett svenskt företag som tillverkar både terasspooler och bastustugor. Terasspooler ses av många som ”nästa steg” i utvecklingen av badtunnor. Poltec beskriver deras produkter själva som en kombination av den klassiska badtunnan och ett modernt spa-bad.

Poltec har utvecklat deras terasspooler och gjort dem mer effektiva, de tar inte lika lång tid på sig att värma upp ett bad. Det går att välja ifall du önskar dig en vedeldad kamin eller en elvärmare, med en effekt upp till 6 kW. Att använda sig av en extern värmekälla eliminierar risken att vattnet ska förorenas i samband med att man värmer upp badet.

Då Poltec har tagit fram nästa generations badtunna i form av Terasspooler så går dessa självfallet att värma på andra moderna vis, t.ex. med hjälp av solfångare eller värmeväxlare.

Vilken Terasspool passar mig?

Det är möjligt att installera Terasspoolen i ens altan, på ens trädäck, du kan även installera terasspoolen som fristående, det är helt upp till dig.

Om du väljer att installera en terasspool av Poltec så kommer du inte att bli besviken, du kommer ständigt att uppskatta ditt val varje dag, då du har möjligheten att unna dig själv och dina kära en vardagslyx varje dag, året om.

Läs mer om Poltec och dess terasspooler här.

Hur sänker jag driftkostnaden?

Som med alla badtunnor så är det viktigt att man använder sig av locket flitigt, då dessa lock reducerar driftkostnaderna, samtidigt som de skyddar badvattnet från att smutsas ned av externa källor. Genom att använda sig av olika kemikalier och filter så kan man öka badvattnets livslängd och således öka vattnets livslängd innan man behöver byta ut det.

Terasspoolerna är tillverkade av miljövänlig polyeterplast, vilket är lättskött, miljövänligt och återvinningsbart. Poltec erbjuder allt från Terasspooler till verktyg och kemikalier för skötsel av både terasspoolen och vattnet.