Modulpool

Now Reading
Modulpool

Modulpool är en tillverkare av badtunnor i Rostfritt stål.  Den absoluta fördelen för en ägare av en badtunna i rostfritt stål är att den förmodligen har längre livslängd än huset den är installerad i.

Förutsatt att badtunnan ej utsätts för extrema påfrestningar så ska badtunnans livslängd vara väldigt, väldigt lång. Modulpool anser att när man bestämmer sig för att investera i en badtunna så ska man kunna njuta av vardagslyx i högsta kvalitet utan att behöva oroa sig så mycket om skötsel etc.

Varför tillverkar Modulpool enbart badtunnor i Rostfritt stål?

Kraftig konstruktion som medför att badtunnan tål mycket.
Hygieniskt material – Rostfritt stål är ett lättskött material som varken kan ruttna, torka ut eller vara grogrund för bakterier etc.
Lyxigt sittdjup – Modulpools badtunnor har ett djup på hela 1.07 (m)!

Modulpool har en vision om att alla hem i framtiden ska ha en badtunna av rostfritt stål installerade på deras altan. Denna investering skulle hålla i generationer då rostfritt stål inte förstörs av naturliga orsaker. Installerar du en badtunna av rostfritt stål i ditt hem så kanske människor om två-tre generationer kommer att kunna avnjuta ett dopp i din tidigare investering. Det är kvalitet!

Andra fördelar med en badtunna i rostfritt stål är att de tar minst tid på sig att värmas upp, samt så bevarar de värmen bättre än andra material.

I och med att badtunnan ej kräver så mycket omsorg samt att det är möjligt att återvinna stålet så är det oerhört miljövänligt.

Modulpool tillverkar marknadens effektivaste kamin

Modulpool är de stolta tillverkarna av den populära vedpoolskaminen VedPool Masugn 580/4. Det som är speciellt med denna vedpoolskamin är att trots att kaminen är installerad på insidan av badtunnan så tar den enbart upp en sittplats inne i badtunnan. Med en kamin installerad på insidan så behöver man inte kliva ur badtunnan för att reglera badtemperaturen, det gör också så att badvattnet värms upp snabbare, vilket gör spontana bad mer…spontana.

Ta en titt bland våra populära Badtunnor i Rostfritt stål från Modulpool och andra leverantörer.