PihaPro

Now Reading
PihaPro

Vilka är PihaPro?

PihaPro är ett av Finlands största varumärken inom badtunne-branschen. För att kunna erbjuda bästa service så vill ej PihaPro använda sig av mellanhänder, då de står för allt från kundkontakt till produktleverans. De ser till att kunden får det de behöver och ifall de skulle behöva assistans så tar de själva om det så att en som verkligen kan deras produkter är kundernas ljus i det tillfälliga mörkret.

Med PihaPros erfarenhet i branschen och dess erhållna kunskap så har de nu enbart en typ av badtunna. Detta är en badtunna som är gjord av hygienisk plast och är avsedd för 4-7 personer. De har nio olika versioner av denna badtunna och det som skiljer dem åt är färgen på in- och utsidan av badtunnan.

De färger som finns tillgängliga är t.ex. den vanligaste poolfärgen ”pool-blå”, svart, rosa, olika typer av grå och några fler.

Uppvärmningssystemet som används är en extern kamin i marinaluminium (30kW) med en två meter lång skorsten, samt en frontpanel av rostfritt stål.

Badtunnan är oerhört lättskött, samtidigt som dess kvalité inte medför att kostnaden för badtunnan springer iväg.

Den lättskötta badtunnan i hygienisk plast är ett mycket tilltalande alternativ ifall man är på jakt efter en badtunna i plast. Utöver de praktiska fördelarna som att badtunnan är oerhört lätt att göra ren, badtunnan tål väldigt många kemikalier så det är inga problem att finna bra tillbehör för att höja badvattnets livslängd etc.

Samtliga badtunnor levereras färdigmonterade, allt som “krävs” av dig är att installera kaminen och de tillbehör som beställts till badtunnan. Exempel på extratillbehör som du kan vara tvungen att installera själv är trappor, ljuskällor till badtunnan och värmeskydd till skorstenen

Du kan titta efter ytterligare information om deras badtunnor. Vad för kemikalier rekommenderas till dessa badtunnor när man t.ex. ska rengöra badvattnet? Du finner svar på dina frågor under produktinformationen vid Badtunnor i plast.