Norrtunnan

Now Reading
Norrtunnan

Utvecklingen av Badtunnor har gått väldigt snabbt, och eftersom priserna gått ner en massa så har efterfrågan på denna vardagslyx ökat markant. Badtunnor var förr något för de priviligierade som hade ”för mycket pengar”, men tack vare ständig utveckling från bland annat Norrtunnan så har produktionskostnaderna minskat Med minskade produktionskostnader så blev det möjligt för leverantörer som Norrtunnan att dra ner på kostnaden för kunderna, så nu kan många fler unna sig denna vardagslyx.

Norrtunnan har varit aktiva i badtunnebranschen i över 20 år, men 2013 så tog Norrtunnan ett stort kliv framåt i branschen då de ville bli bäst på att tillverka vedeldade badtunnor i plast. Resultaten av Norrtunnans hårda arbete vart deras vedeldade badtunna med glasfiberarmerad plast, som är en kombination av plast och trä för att göra badtunnan både lättskött, vacker och praktisk.

Vill du ha din badtunna fristående eller inbyggd i altanen?

Vi vägleder dig och ger dig den informationen du behöver för att se vilken typ av badtunna som passar dig bäst.

För den som inte kan få nog av naturen bör självklart välja att installera sin badtunna i trädgården. Upplevelsen att avnjuta ett perfekt tempererat bad utomhus i en stillsam miljö med en vacker utsikt är svårslaget.

Väljer du att gå med Norrtunnan så får du så mycket mer än en badtunna, du har möjligheten att bestämma dess utseende som om du hade byggt den själv, utan extra kostnad!

Norrtunnan badtunnor som installeras utomhus har rum för cirka åtta personer och det tar mellan 60-150 minuter för badvattnet att nå önskad badtemperatur. Vill du läsa mer om Norrtunnans fristående badtunnor så klickar du in här.

Vill du ha din badtunna i anslutning till huset?

Har du en vacker altan som du gärna vill spendera mycket kvalitetstid i? En inbyggd badtunna på altanen skulle verkligen göra susen!

Norrtunnans badtunnor till altanen har en konstruktion som gör dem tåliga för att sänkas ner i altanen, allt som krävs är att underlaget är både torrt och plant.

Vill du ha din badtunna ute i trädgården?

Har du t.ex. en trädgård som är utrustad med vacker sten så kanske du vill bygga till så att din badtunna är omringad av vacker sten, vilket skulle binda ihop din nya badtunna med den tillhörande trädgården. Är du intresserad av att installera en badtunna på din altan så kan du läsa mer om vilka badtunnor som är anpassade efter installation i altaner bland:
Badtunna i trä
Badtunna i plast
Badtunna i Aluminium
Badtunna i Rostfritt stål