Svensk Stugservice

Now Reading
Svensk Stugservice

Vilka är Svensk Stugservice?

Svensk Stugservice är ett svenskt företag som strävar efter att deras kunder ska få ut mer av deras fritid. De har en lång erfarenhet av arbete med badtunnor och de har utvecklat deras badtunnor längst med åren för att ta fram vad de anser är de bästa badtunnorna för en vanlig Svensson.

Utan att skjuta upp priset på badtunnorna så förser Svensk Stugservice deras kunder med badtunnor av hög kvalité med funktioner som extrabelysning och bubbelfunktioner, allt för att göra vardagslyxen lite mer speciell.

Vad för Badtunnor gör Svenskt Stugservice?

Svensk Stugservice älskar trä och därför så arbetar de med just badtunnor i trä. I kombination med dessa badtunnor i trä så kan man även välja till att badtunnan ska vara isolerad i en snygg polyetenplast.

Det trä som Svensk Stugservice arbetar med är värmebehandlad Furu, går även under namnet ThermoWood. Det som är den största fördelen med valet av detta träslag är att under värmebehandlingen så ”dör” materialet. I vanliga fall så kan det låta hemskt, men vad gäller detta trä så betyder det att materialet ej längre riskerar att röra sig/spricka/läcka efter användning, då materialet är dött.

Svensk Stugservice anser att den optimala badtunnan har en innerdiameter på 1.660 (m) som rymmer cirka 1200 liter, passar utmärkt till ett sällskap på cirka 5-7 personer.

Titta efter Svensk Stugservices och andra tillverkares Badtunnor i trä.

Vilket uppvärmningssystem ska jag använda?

Valet av uppvärmningssystem är helt upp till dig som kund. Vi vill kort sammanfatta om vad som är fördelarna med att välja respektive uppvärmningsmetod:

Vedkamin – Billig i drift (beroende på val av ved) och hög mys-faktor med en aktiv brasa.

Gasolkamin – Effektivitet, den värmer upp badtunnan snabbt på kort tid.

Elvärmare – Håller alltid högre temperatur i vattnet så det krävs lite för att få den till badtemperatur, perfekt för den som vill bada ofta.

Det initiala priset för installation av respektive uppvärmningssystem kan skilja sig mycket, men det som är viktigt att ha i åtanke är även saker som:
Hur ser driftkostnaden ut?
Hur mycket skötsel kräver uppvärmningssystemet?
Hur lång är livslängden?
Vilka är fördelarna?
Vilka är nackdelarna?

Du hittar ytterligare information om vilket uppvärmningssystem som passar dig bäst under Uppvärmningsmetod.