Spatunnan

Now Reading
Spatunnan

Spatunnan är en badtunneleverantör som har varit väldigt aktiva i badtunnebranschen sedan början av år 2000. Spatunnan har med sin expertis valt att fokusera på produktion av badtunnor i trä (ThermoWood) och plast (Polyeten).

Varför ska man välja Spatunnan?

Bland en stor mängd av badtunneleverantörer så kan det vara svårt att bestämma sig för vilken som är bäst, det finns tämligen många leverantörer som producerar badtunnor och hävdar sig vara bättre än sina konkurrenter.

Spatunnans absoluta största stjärna är deras badtunna ”Harmony”, det är en badtunna i plast och det är möjligt att installera den som fristående, men även en bit ner i marken eller terassen. Det som gör Harmony till den största av dem alla är främst på grund av att det är en lättskött badtunna som har stort utrymme inuti badet på grund av dess externa vedkamin.

Du finner ytterligare information om denna badtunna och liknande under Badtunna i plast.

Spatunnan älskar badtunnor i trä och därför så har de producerat deras badtunnor i det välutrustade materialet ThermoWood. Till skillnad från andra badtunnor i trä så är detta trä oerhört starkt. ThermoWood är ett annat namn för värmebehandlat Furu. Anledningen till att ThermoWood är ett mer tåligt trä är på grund av att materialet är ”dött”, vilket medför att det inte påverkas så mycket av att vara i kontakt med vatten under längre tid.

Alla vill ha möjligheten till lite vardagslyx utan att behöva spendera en mindre förmögenhet, det är nu möjligt tack vare badtunnor från Spatunnan. Du kan finna Spatunnans produkter under Badtunna i plast och Badtunna i trä.