Tillbehör

Now Reading
Tillbehör


Denna sida innehåller annonser till vår leverantör HusOchHemma.

Våra rekommenderade tillbehör till rengöring av vattnet i Badtunnan.

 

Dessa vattenreningstabletterär perfekta för den som vill att vattnet ska kännas som nytt till varje dopp i badtunnan. Genom att tillsätta X vattenreningstabletter var Y vecka så bevaras vattnets fräschhet längst.Vill du kunna använda samma vatten under ännu längre tid så rekommenderar vi er att använda detta poolfilter. Efter dosering så behövs filtret rengöras med backspolning cirka 1-2 gånger/månaden. För bästa effekt så tillsätt även något bakteriedödande medel.

Det cirkulationspumpen gör är att den pumpar runt vattnet mellan kaminen och badtunnan, således så hjälper den vattnet att ta sig till filtret snabbare. En smidig och praktisk lösning på hur man kan öka trivseln i vattnet utan ansträngning.


Ifall du varken har ork eller lust att byta ut vattnet I badtunnan efter varje användning så rekommenderar vi dig att införskaffa detta reningsverk. Med denna installerad så behöver ni inte byta ut vattnet oftare än varannan vecka, kan variera beroende på hur ofta man badar i badtunnan samt hur noga man tar hand om vattnet och badtunnan. Reningsverket arbetar som bäst när den placeras vid övre kanten av badtunnan, sedan arbetar den genom att suga in vatten till sig och sedan så filtrerar den bort smutsen.

För att behålla vattnets fräschhet I badtunnan så är det av yttersta vikt att man tar väl hand om det. Genom att tillsätta klor i vattnet så gör man vattnet renare. Trots att man kan tillsätta klor i vattnet för att bevara fräschheten så bör det inte väntas för länge innan man faktiskt byter vattnet i badtunnan.

Har du din Badtunna på ett ställe där du varken kan eller vill tömma vattnet på platsen där den står? Oroa dig inte, vi har flertalet slangarsom är applicerbara till samtliga av våra Badtunnor. Enkel installation genom att tillsätta slangen till hålet i botten av Badtunnan och sedan så är den klar för användning.