Badtunna Rostfritt stål

Now Reading
Badtunna Rostfritt stål

 

En Badtunna av Rostfritt stål är en spartansk stil som är aningen robust. De praktiska fördelarna är många, några av dessa är t.ex:

Kraftigt material
Hygieniskt
Längre livslängd
Kortare uppvärmningstid
Håller värmen bättre
Miljövänligare
Lättskött

Hur gör jag rent badtunnan?
För att ta bort eventuellt smuts så är det bara att plocka upp det, du finner praktiska verktyg för städning av Badtunnor under Tillbehör.

När vattnet ska bytas så kan du öppna locket i botten på Badtunnan och låta vattnet rinna ut, alternativt tillsätta en slang som suger upp vattnet, du finner slangar under Tillbehör.

Hur gör jag vattnet renare utan att tömma Badtunnan?

För dig som varken har tid, ork eller lust att byta badtunnans vatten frekvent så har vi en smidigare lösning. Vi har ett brett utbud på olika kemikalier som passar dig och dina behov, som bevarar vattnet rent under en betydligt längre tid. Läs mer om våra kemikalier och andra verktyg som underlättar skötseln av din badtunna och dess vatten bland Tillbehör.

Att späda ut kemikalier i vattnet är en temporär lösning, vilket skjuter fram datumet då vattnet bör bytas ut. Du kan läsa om hur du använder våra kemikalier korrekt så att både du och din badtunnas välmående är som bäst under Tillbehör.