Sotarns Badtunna

Now Reading
Sotarns Badtunna

Vilka är Sotarns Badtunna?

Sotarns Badtunnor har över 19 års arbetslivserfarenhet bland vedeldade badtunnor. De levererar inte enbart badtunnor inom Sverige utan de skickar även ut badtunnor runt om i europa. Under dessa 19 år i branschen så har Sotarns Badtunnor ständigt utvecklat sina badtunnor av trä och plast. Med sina år i branschen och kunder över hela europa så har Sotarns Badtunnor lärt sig både ett och annat, de beskriver deras senaste Badtunna ”Royal” som ”Lättskött, vacker, praktiskt, hållbar, bekväm och lyxig” och är gjord av träslaget Lärk.

Sotarns Badtunna säljer sina produkter i deras butiker i Berghem och Vännäs, som båda ligger i närheten av Umeå. Det är möjligt att beställa badtunnan över internet och den kan levereras över hela Sverige och övriga Europa. De har ett stort lager redo och det är redo för leverans i samma veva som du avslutar samtalet, snabb och högkvalitativ service kan du vänta dig av Sotarns Badtunna.

Utöver Sotarns Badtunna ”Royal” så har de även ett antal Badtunnor i trä och plast.

Sotarns badtunnor i trä är gjord på gran från Norrland. Sotarns Badtunnor erbjuder tre olika storlekar på badtunnor i trä, vilket rymmer mellan 4-10 personer.

Vad gör Sotarns Badtunnor speciella?

Vad som gör Sotarns Badtunnor i plast speciella mot dess konkurrenter är att de använder sig av vakuuminjicerad glasfiber, vilket höjer kvalitén på badtunnans struktur och sedan så förstärks dem med träskivor i dess botten.

Badtunnorna i plast görs i en vacker blå färg, vilket de själva säger är på grund av att vattnet blir mer tilltalande med den klassiska pool-blåa-färgen som grund. Om du av någon anledning avskyr blå så finns det ett annat alternativ, badtunnor i en mild grå fungerar bra och smälter in i många omgivningar.

Det som gör Sotarns Badtunna till en trovärdig leverantör av badtunnor är det faktum att de har producerat över 14000 badtunnor, detta har de gjort under deras 19 år i branschen. Något som de aktivt arbetar med är service, i deras värdegrund så ingår det att man ska få hjälp med sin badtunna ifall man är i behov av det.

Du kan titta in hos Sotarns Badtunna här.