Badtunna i Plast

Now Reading
Badtunna i Plast


En Badtunna i plast passar dig perfekt som varken har tiden eller lusten att spendera mycket tid åt skötsel för att kunna njuta av en grym upplevelse som ett kvällsbad under bar himmel.

Beroende på vad du söker hos din framtida Badtunna så finns det olika plaster att välja mellan. Valet av plast gör stor skillnad i t.ex. Pris/form/färg och volym.

Akryl
Den mest använda plasten till badtunnor. Denna plast är mer flexibel och kan skapas i många olika färger i samma material. Materialet är väldigt plant och är mycket lätt att hålla rent, då den har flest valmöjligheter i vad gäller färger/design så är den mer exklusiv.

Badtunna i Polypropen
Badtunna med Polypropen: 25 250 SEK

Polypropen är en av de vanligaste termoplasterna. Detta är ett material som är i ett större behov av skötsel, speciellt under vintern. En badtunna i Polypropen är känslig för kallare temperaturer. När temperaturen går ner mot 0 grader celsius och lägre så finns det risk att materialet går sönder vid hårdare kontakt. Via vår samarbetspartner så kan du köpa en Badtunna i Polypropen i tre olika storlekar: 1.5, 1.9 och 2.2 meter i diameter.

Kaminen som syns på bilden ingår ej.

Glasfiber
Söker du en klassisk Badtunna så kan materialet Glasfiber passa dig perfekt. Då Glasfiber ej är lika flexibelt så finns begränsningar i hur materialet kan användas, vilket medför att Glasfiber är den billigare av dessa tre plaster.

Hur tömmer jag badtunnan?
Du finner ett lock (ofta 25-30mm) stort i botten av Badtunnan. Antingen så öppnar du locket och låter vattnet rinna ut, annars så finns möjligheten att köpa en slang som du kopplar in, du finner sådant under Tillbehör.

Hur gör jag vattnet renare utan att tömma Badtunnan?

För att bevara vattnet renare betydligt längre utan att behöva tömma vattnet och sedan fylla på med nytt så mycket så finns det andra sätt. Vi har diverse filter och kemikalier som passar både dig och din badtunna tillgängliga under Tillbehör.

Trots att vattnet blir rent efter användning av kemikalier så rekommenderar vi att du inte glömmer bort att du inte bör vänta för länge innan du byter ut vattnet i badtunnan.