Skärgårdstunnan

Now Reading
Skärgårdstunnan

Skärgårdstunnan är en utav Europas största leverantörer av badtunnor och pool-utrustning. De har deras fabrik i Åmål, i anslutning till den västra sidan av Vänern.

Vad är det som gör Skärgårdstunnan så speciella?

De anser att glasfiberarmerade badtunnor är de bästa, därför så har de enbart badtunnor av detta material. De har i dagsläget sex olika modeller att välja bland, och dessa varierar både i storlek och pris.

Skärgårdstunnan vet hur det känns att sitta och vänta på att badtunnan ska levereras och komma till dörren, de har en garanti på att badtunnan kommer att skickas mot din adress inom loppet av 24 timmar.

Utöver badtunnor så erbjuder Skärgårdstunnan en massa tillbehör som kan öka kvalitén på din badupplevelse. Däribland undervattensbelysning, bubbelsystem och mycket annat.

Skärgårdstunnan använder enbart miljöcertifierat virke till produktionen av deras badtunnor.

Bor du i närheten av Stockholm så har de deras fysiska butik i Lidingö. Annars så har de ett samarbete med både Beijer Bygg i Sundsvall och Eldabutiken i Norrtälje.

Oavsett om du vill ställa din badtunna plant på trädgården eller om du vill bygga in den i din altan så har Skärgårdstunnan en badtunna som passar dig. Skärgårdstunnan har i dagsläget sex olika badtunnor, dessa går från att rymma 4-5 personer till 8-10. Du kan jämföra deras produkter och se vilken badtunna som passar dig bäst här.