Fjälltunnan

Now Reading
Fjälltunnan

Fjälltunnans mål är att göra det möjligt för deras kunder att både bada och basta i underbara temperaturer, året om. Med drygt tio års kombinerad erfarenhet i branschen så har Fjälltunnan kommit fram till vad de anser är den bästa produkten.

Fjälltunnan anser att Badtunnor i Glasfiber är det bästa materialet för Badtunnor och därför så är samtliga interiörer gjorda av glasfiber.
Fjälltunnan levererar dess produkter över hela Sverige. De är installerade på tre olika orter kring mitten av landet. De är i dagsläget verksamma i Gävleborg, Västernorrland och Dalarna.

Vad är det som gör Fjälltunnans badtunnor så bra?

De Badtunnor som Fjälltunnan är tillverkade av den starkaste typen av plast, glasfiber, med dess styrka så är den inte lika flexibel som andra plaster. När en plast inte är lika flexibel så går priset på materialet ner. Eftersom Fjälltunnan är experter på badtunnor i glasfiber så lyckas de leverera snygga badtunnor även i olika kulörer, utan att priset springer iväg.

Beroende på vad för badtunna du söker så har Fjälltunnan en som passar dig och dina önskemål.

Fjälltunnan har badtunnor anpassat för olika sorters sällskap, från den intima badtunnan som rymmer 800 liter till den familjevänliga badtunnan som rymmer hela 1700 liter.

Fjälltunnans badtunnor använder sig av kaminer i rostfritt stål och marinaluminium, och de är placerade antingen internt, externt eller så är kaminen integrerad i badtunnan. Deras populäraste Badtunna är Fjälltunnan Extern. Den rymmer cirka åtta personer och med dess externa kamin så blir det mer utrymme och mer nöje.

Fjälltunnan Extern finns tillgänglig i tre olika kulörer: Mörkgrå, Cremévit och Blå. När du köper denna badtunna så får du även med dig:
Extern Kamin i rostfritt stål, 30kw
Monterat trästomme
Golvåsar
2m Skorsten
Nerfälld plastinsats
och ett monterat avlopp.

Är du intresserad? läs mer om Fjälltunnans badtunnor.

Produkterna finns tillgängliga från 16’900:-